Ska nu berätta vad som hände på ridpasset.

Han gick verkligen jättebra idag, jag red utan martingalen, han har alltid ryckt med huvudet innan men nu var det ingenting vilket var riktigt skönt. Han gick fint i skritt, trav och galopp. Han höll den bra idag. Så började vi hoppa och han skötte sig verkligen bra ! Rev några enstaka gånger, men vi var där nere väldigt länge.
Hoppade en trippelbar och det skötte han galant, den låg på 1 meter, hoppade 1 meter som högst idag för att han har inte hoppat på 1-2 veckor och då vill jag ta det hyffsat lugnt.

Iaf, så tog jag trippelbaren och sen skulle jag hoppa muren. Jag kände verkligen på mig att det skulle gå fel.
Så hoppar han och frambenen tar i bommen som flyger iväg och han snubblar frammåt, landar på frambenen och sen ner med huvudet, och jag landade med huvudet före, så han hamnade bredvid mig, han kunde lika väl ha mosat mig. Becka springer fram till mig och jag vinglar i kroppen, men det gick över, jag var ju såklart chockad över vad som hände. Fick en bra smäll i huvudet.

Det är ingen lek att hålla på med hästar, men det är det jag vill och jag kämpar för detta. Det var varken mitt eller Haffix fel idag utan det bara hände, det är sånt som händer. Utöver detta så skötte han sig galant.
Så kollade så att han kunde springa ordentligt efteråt och det var inga problem, det var jag som fick smällen.
Trippelbaren ligger på 1 meter


Hahaha

Rebecka och Räkan
kommentarer
Postat av: Elina från Ranchen...

Åhnej, tur att det gick bra då iaf..! :(

Han är verkligen galet duktig! Räkan också såklart! <3

Hoppade Räkan också 1m?

2012-01-03 @ 20:45:58
URL/din blogg: http://elinaedsberger.blogg.se/

kommentera här:

namn:
kom ihåg mig?

e-post: (publiceras ej)

URL/din blogg:

kommentera här:

Trackback