Grym träning på min finaste. ! :)

Drog mig till manegen idag, gick dit ensam och mamma var med. Det var en till där nere, han gnäggade lite i början ( haffix har en tendens att vara väldigt sällskapssjuk ) Sen gick det hur bra som helst. Han arbetade i form i skritt och trav, galoppen kämpar vi på med, han höll galoppen enormt bra och han var verkligen på tåna idag, galopp från halt/skritt osv. Han har verkligen blivit bra på att lyssna på mig. Allt arbete har gjort så jäkla bra resultat.
Hade mycket galoppbommar, 6 stycken på raken och det gick jättebra, han tog dom jämnt och fint.
Sen tog jag muren, låg på 50/60, tog den 3 gånger, med galopp bom innan och det gick super, bytte galopp efteråt och allting. Han har blivit så mycket bättre på allt. Sen var jag ensam i manegen, han skötte sig underbart bra, reagerade ingenting.

Sen i slutet, släppte jag honom då jag tog bort bommar osv. Så ställde han sig borta vid utgången, så satte jag mig i mitten av manegen. Då kom han gående och gick till mig ! åh sån himla underbar ponny har jag.
Jag har alltid gjort så när jag longerar att jag sätter mig ner och det förknippas att han ska komma till mig ! Han lär sig så fort mitt finaste hjärta !

Översta bilden är från idag ! Vet att jag sitter framåt lutad på understa bilden, men han gick fint iaf !
kommentarer
Postat av: Julia W ( T E A M R Y T T A R N A )

Riktigt fin blogg! Följa varandra via bloglovin? :D

2012-01-12 @ 22:49:22
URL/din blogg: http://teamryttarna.blogg.se/
Postat av: Frida

var är inlägget till mig? :) HAHA

du måååste göra ett!

2012-01-13 @ 15:28:11
URL/din blogg: http://nattstad.se/fridaalarsson

kommentera här:

namn:
kom ihåg mig?

e-post: (publiceras ej)

URL/din blogg:

kommentera här:

Trackback