Lite planer och funderingar.

Hopptränade igår för första gången på en månad. Han har ju haft mugg osv. Han skötte sig super i markarbetet / uppvärmingen. JObbade mycket med bommar osv. Sen skulle man galoppera runt 3 hinder på långsidan och göra volter runt varje hinder, det gick över förväntningarna, är riktigt stolt över honom för det.

Sen skulle vi hoppa 2 hinder som låg på volten, det gick mindre bra, haha, han orkar inte riktigt hålla uppe sig i nuläget. Men vi ska jobba mycket med detta så att han blir riktigt bra.

Hoppningen i slutet gick hyffsat bra ändå, inte en träning jag är så nöjd över men endå ganska nöjd, han gjorde en bra prestation och mig behöver vi inte snacka om haha, det gick inte bra för mig.

Har nu planerat att jag ska ner och trimma honom i manegen 3-4 dagar i veckan och verkligen hårdträna honom. Nu ska vi fan ha lite jävla anama och kämpa på som tusan. Jag tror på min ponny och vi ska komma så långt, så långt.

nu ska vi sattsa gärnet. Är riktigt taggad på det här.... :D
kommentarer
Postat av: isabelle

Vad heter din andra blogg ? <3

2012-02-08 @ 14:32:18
URL/din blogg: http://isabellehallstrom.bloggplasten.se
Postat av: Julia - tävling i bloggen, samarbete med CF hästshop!

Missa inte tävlingen på min blogg där du kan vinna en sadelväska eller hjälmväska!http://ohjuliet.blogg.se/2012/february/tavling-i-samarbete-med-cf-hastshop.html#comment

2012-02-17 @ 20:31:26
URL/din blogg: http://ohjuliet.blogg.se/

kommentera här:

namn:
kom ihåg mig?

e-post: (publiceras ej)

URL/din blogg:

kommentera här:

Trackback